Kurs Språk

Sommarkurs: Italiensk kaffekultur – lär dig om Italiens kaffekultur och konversera på italienska

Språkinlärning samtidigt som vi lär oss allt om det italienska kaffet! Varmt välkommen du kaffeälskare som vill lära dig italienska samtidigt som du nördar ned dig kring den italienska kaffekulturen!

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare.

Under denna cirkel så lär vi oss om Italiens kaffekultur, självklart så mycket som det går på italienska. Vi startar kursen med föreläsningar, i kombination med möten och intervjuer med italienska vänner, därefter besöker vi olika autentiska italienska caféer i Stockholm där du får använda dig av det du har lärt dig.

Vi möts sex tillfällen och varvar språkinlärning med allt du behöver veta om den italienska kaffekulturen. Vår ledare brinner för både italienskan, kulturen och kaffet – gör du det med? Detta blir ett fantastiskt roligt sätt att kombinera lärandet på!

Häng med och möt fler som älskar det italienska kaffet!

Nivå

Nybörjare – A1

Du behöver inga särskida förkunskaper, men även om du har det så är du välkommen att ta del av denna cirkel!

Material

Ledaren tillhandahåller med material.

Cirkelledare

Laura Phan är född i hjärtat av de tyrolska alperna i Österrike. Laura Phan är leg. gymnasielärare i italienska och engelska och har tyska som modersmål. Enligt henne innebär språk mycket mer än att bara skaffa sig kunskap om språkliga mönster och grammatiska regler. Det ger oss inblick i människors olika personligheter och deras livshistoria. Glädjen att undervisa och lära av andra, tillsammans med en stor passion för språk, stödde hennes strävan att bli språklärare.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
1500:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 2/5
Tidpunkt 14:45 - 16:15
Antal tillfällen 6
Arrangemangsnummer 495818
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1500:- (Ord. pris)
Translate this page