Kurs Litteratur, svenska, retorik

Sommarkurs! Kom igång med ditt skrivande, intensiv (mån, ons, fre) v. 26 och 27

Du har en idé men du behöver en knuff i rätt riktning för att komma igång med ditt skrivande! Unna dig denna skrivarkurs i sommar och möt andra som är i samma situation som du själv är.

I den här skrivkursen kommer vi igång, på riktigt, med vårt skrivande. Oavsett om du redan har en idé eller om du är redo att skapa din idé så är detta kursen för dig. Du kommer att landa i din genre och låta karaktärer växa fram, förstås får du vägledd feedback under hela kursens gång.

Målet för kursen är att vi kickar igång varandras skrivprocesser. Tillsammans hittar vi skrivenergi och skaparglädje!

Vi möts under en intensiv period mån, ons, fre under två veckor. Vi möts i ABF-huset men kommer, om vädret tillåter, att röra oss mellan olika inspirerande platser utomhus för att främja vår skaparglädje. Vi äter lunch tillsammans men du bekostar denna på egen hand.

Nivå

Inga förkunskaper krävs!

Cirkelledare

Stefan Warnqvist är utbildad skrivpedagog samt frilansande musikskribent. Han har bland annat givit ut boken ‘Vägen till sångerna – samtal om kreativitet och låtskrivande.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
1900:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 26/6
Tidpunkt 10:00 - 13:30
Antal tillfällen 6
Arrangemangsnummer 495470
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1900:- (Ord. pris)
Translate this page