Kurs Konst, måleri, teckning

Sommarprogram: Akvarellmåleri i skärgården med övernattning– Siaröfortet

Inspireras av skärgården och måla akvarell utomhus, med övernattning.

Med inspiration från Stockholms norra skärgård och dess natur, Siaröfortet, med dess kanoner, klippor och små badstränder, får du i denna akvarellkurs under en och en halv dag möjlighet att måla akvarell utomhus under handledning både i grupp och på individuell nivå.

Nivå

Du bör ha målat lite akvarell tidigare så att du är bekant med materialet men för övrigt är det för alla nivåer.

Kostnader

Båtresa, boende och material ingår inte i kursen. Förslag på material till kursen kommer med kallelsen.

Praktiskt

Båt avgår från Strömkajen framför Grand Hotel kl 08.45 och du köper din egen biljett ombord på båten, 232 kr tur och retur (pensionär 158 kr) enligt 2022 års priser och tider. Båtresan enkel väg tar ca 2 timmar och du kan köpa varma och kalla rätter och kaffe ombord till och från Siaröfortet. På ön finns också en kafeteria och restaurang.

Du bokar själv önskat boende https://siarofortet.se/boende/

Du har fri tid lördag kväll och söndag em. Kursen avslutas kl 12 på söndagen. Båten beräknas vara tillbaka i Stockholm 18.20 enl 2022 års tidtabell.

Skulle det bli sämre väder finns möjlighet att sitta inomhus.

Cirkelledare

Rolf Ydefeldt vägleder sina deltagare till fördjupad kunskap genom gemensamma övningar i sina kurser. Han är utbildad lärare i konst och formgivning och har studerat för Arne Isacsson och Peter Dahl. Intresserad av estetiska ämnen och själv aktiv konstnär.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
1200:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 17/6
Tidpunkt 08:45 - 18:00
Antal tillfällen 2
Arrangemangsnummer 494620
Plats Utomhus, Siaröfortet
Pris 1200:- (Ord. pris)
Translate this page