Kurs Dans, teater, scenkonst

Sommarprogram: Dansa med din baby

Starta försommaren med dans! Alla är välkomna och ingen tidigare erfarenhet krävs.

En kurs för dig som vill dansa med ditt barn. Fokus är glädjen att uttrycka sig i dans samtidigt som ditt barn får introduceras till en färgsprakande värld av olika musik- och dansstilar. 

Innehåll

Kursen består av dansrörelser och enkla stretchövningar, utformade för att skapa en glädjefull stund och härlig träning för dig och din lilla dansare. Rörelserna stöttar god hållning, förbättrar balans och koordination. 
Vi rekommenderar att ditt barn är 6-18 månader.  
 
Kursen riktar sig till alla slags omvårdnadspersoner som vill umgås med barnet genom dans. Du behöver ingen tidigare dans- eller träningserfarenhet. 

 

Ledare 

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning. 
Ellen Johansson är utbildad dansare vid London Contemporary Dance School. De senaste sex åren har hon frilansat som dansare och danslärare i London men är nu tillbaka i Sverige. Hon har erfarenhet av att undervisa olika nivåer, allt från nybörjare till professionella dansare. Ellen har lång erfarenhet av arbete med små barn samt god kunskap i pedagogik, anatomi och barns utveckling. Hon är även certifierad yogalärare via Triyoga i London. 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1450:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 12/5
Tidpunkt 09:00 - 10:30
Antal tillfällen 4
Arrangemangsnummer 505753
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1450:- (Ord. pris)
Translate this page