Kurs Språk

Sommarprogram: Förberedelser inför min resa till Italien, intensiv (mån, ons, fre x 2) nivå minst A1

Sicilien, Sardinien, Rom eller Toscana? Under denna cirkel planerar vi en resa till Italien. Självfallet pratar vi främst italienska tillsammans för att också bli bättre på språket!

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Förberedelser inför min resa till Italien
Opera! Calcio! Osso buco! – Välkommen till La Bella Italia! Oavsett om ditt mål är att landa i vad du själv behöver veta inför din drömresa till Italien i framtiden eller om du faktiskt vill planera en resa och åka med gänget som går denna kurs så är du varmt välkommen! Lär dig beställa gelato och bli förberedd inför resan, oavsett om du är ganska ny till språket eller om du redan kommit en bit på vägen med dina kunskaper.

Nivå

Minst A1

Jag kan förstå och använda mycket enkla ord och fraser. Jag kan presentera mig själv och ställa enkla frågor. Jag kan samtala på ett enkelt och långsamt sätt.

Observera att detta inte är en nybörjarnivå, denna kurs kräver vissa förkunskaper i språket för att kunna delta på ett bra sätt!

Material

Vi meddelar dig inför kursstart!

Cirkelledare

Ulla-Britt Nire är en av våra mest erfarna och omtyckta ledare. Hon har nyligen firat 50 år med ABF. Såhär säger Ulla-Britt själv om att vara cirkelledare: “Man kan inte ha ett bättre jobb. Att få människor att släppa rädslan för att säga fel, men också hjälpa och rätta till. Jag är 80 + men jag har sagt att jag fortsätter tills jag blir 100. Där sätter jag gränsen.”

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
1800:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 22/5
Tidpunkt 10:00 - 11:30
Antal tillfällen 6
Arrangemangsnummer 495310
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1800:- (Ord. pris)
Translate this page