Kurs Språk

Sommarprogram: Italienska inför resan, liten grupp – intensiv (mån, ons, fre x 2) minst A1

Sicilien, Sardinien, Rom eller Toscana? Under denna cirkel lär vi oss italienska inför vår resa.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp som tillsammans sätter upp en studieplan. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Italienska inför resan – Opera! Calcio! Osso buco! Lär dig beställa gelato och bli förberedd inför din resa till Italien, oavsett om du är ganska ny till språket eller om du redan kommit en bit på vägen med dina kunskaper. 

Våra italienskakurser är väldigt populära – och det kan vi såklart förstå! För vem älskar inte Italien och den italienska kulturen? För att inte tala om maten! Caprese, pappa al pomodoro, margherita! Välkommen till La Bella Italia! 

Nivå

Minst A1

Jag kan förstå och använda mycket enkla ord och fraser. Jag kan presentera mig själv och ställa enkla frågor. Jag kan samtala på ett enkelt och långsamt sätt.

Observera att detta inte är en nybörjarnivå, denna kurs kräver vissa förkunskaper i språket för att kunna delta på ett bra sätt!

Upplägg & material

Italienska inför resan – Vi ses vid sex tillfällen (måndag, onsdag och fredag) kl.10-11.30 och lär oss allt vi behöver inför vår resa till Italien. Ledaren tillhandahåller med kursmaterial.

Cirkelledare

Ulla-Britt Nire är en av våra mest erfarna och omtyckta ledare. Hon har nyligen firat 50 år med ABF. Såhär säger Ulla-Britt själv om att vara cirkelledare: “Man kan inte ha ett bättre jobb. Att få människor att släppa rädslan för att säga fel, men också hjälpa och rätta till. Jag är 80 + men jag har sagt att jag fortsätter tills jag blir 100. Där sätter jag gränsen.”

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2100:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 20/5
Tidpunkt 10:00 - 11:30
Antal tillfällen 6
Arrangemangsnummer 503072
Plats Östgötarummet, 5tr, ABF-huset
Pris 2100:- (Ord. pris)
Translate this page