Kurs Distans,Språk

Sommarprogram: Italienska intensivkurs inför resan, nybörjare och A1 (distans) tis + tors

Med italienska får du möjlighet att prata med människor i flera olika världsdelar, på deras eget modersmål.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.


Med utgångspunkt i rollspel samtal och material lär vi oss vanligt förekommande fraser som du behöver under din resa.

Du får lära dig hur du formulerar dig på restaurangen, i hotellreceptionen, när du presenterar dig själv och enklare grammatik. Du lär dig att ställa frågor och föra enklare samtal, samt hantera många andra språkliga och kulturella situationer.

Upplägg

Detta är en intensivkurs i italienska inför resan. Det innebär att tempot är något högre än vanligt och att gruppen ses vid fler tillfällen per vecka.

Nivå

Nybörjare och A1 –

Denna kurs kräver inga förkunskaper men du kan delta även om du har lite erfarenhet av språket sedan innan.

Distanskurs

Kursen genomförs online på fasta tider genom videomöten. Du behöver en mejladress samt en dator som är uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn. Innan kursstart så får du länk och information om hur du gör för att ansluta skickat till din mejladress.

Material

Material tillhandahålls av ledaren.

Cirkelledare

Nicoletta Consumi är född i Italien, hon har bott i Sverige och undervisat under flera år. Det som kännetecknar Nicolettas sätt att lära ut är olika kreativa vis att ta sig an språket. Ni får en garanterat rolig och annorlunda upplevelse.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
2300:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 2/5
Tidpunkt 17:30 - 20:00
Antal tillfällen 6
Arrangemangsnummer 495286
Plats Distans på nätet
Pris 2300:- (Ord. pris)
Translate this page