Kurs Musik, sång, kör

Sommarprogram: K-popkören för alla K-pop fans

Är du A.R.M.Y av BTS? Älskar du koreansk populärmusik? Vår kör är för ALLA k-pop fans som vill sjunga k-pop tillsammans med andra eller som vill sjunga koreansk populärmusik men aldrig riktigt vågat. I den här kursen är alla åldrar välkomna!

Kursinnehåll

Kursen inkluderar andningsträning, röstuppvärmning, uppsjungning och sångövning. Vår körledare från Sydkorea, som är både erfaren sångpedagog och har lång erfarenhet av språkundervisning i koreanska, kommer att hjälpa dig till det rätta uttalet och förklara tema och viktiga ord för varje sång. 

Vi träffas sex gånger och kommer att lära oss två k-pop låtar gjorda för körversion och sjunga på olika delar av flera k-poplåtar när vi övar. 

Varje termin kan avsluta med någon form av framträdande men vår fokus ligger på glädjen i att dela det gemensamma intresset för K-pop och sjunga det tillsammans.

Förkunskaper

Vi sjunger välkända K-pop hits i världen både på engelska och koreanska, dock inga förkunskaper om koreanska språket eller musik behövs. 

Kursmaterial

Kursmaterial (240:-) tillkommer och faktureras med kursavgiften. Du får tillgång till ljudfiler för din stämma så du behöver inte kunna läsa noter. Deltagare som inte har kunskaper i koreanska kommer att öva på koreanska med romantiska texter.

Ledare

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.
Veronica Hwang både undervisar och har en egen karriär inom sång, musik och det koreanska språket. Hon har en gedigen kunskap med bland annat en BA på Yonsei Universitetet i Seoul, Sydkorea och en lång erfarenhet av musikaliskt och pedagogiskt arbete med både barn och vuxna, i Sydkorea och i Sverige.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Vill du lära dig att prata koreanska?

Koreanska nybörjare för ungdomar, klicka här.

Koreanska för vuxna, klicka här.

Pris
2875:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 5/5
Tidpunkt 17.45 - 19.15
Antal tillfällen 6
Arrangemangsnummer 494382
Plats Teatersalen, 6tr, ABF-huset
Pris 2875:- (Ord. pris)
Translate this page