Kurs Distans,Språk

Nyhet! Sommarprogram: Lär dig om italiensk konst, nivå A2-B1 (distans)

Välkommen till La Bella Italia! Vi lär oss italienska samtidigt som vi lär oss om italiensk konst!

Coliseum, Botticelli, Leonardo Da Vinci, Caravaggio … listan kan göras lång! Vad kan du om Italiensk konst och konsthistoria? Under denna kurs lär vi oss mer av vilken konst som präglar Italien än idag!

Vi pratar italienska på A2-B1 nivå och lär oss via konversation på ett mindre traditionellt vis – genom konstens värld. Det finns så mycket fantastisk konst som är skapad i Italien, häng med på denna kurs så får du se!

Oavsett om ditt mål är att lära dig att ropa hem en tavla på auktion i Italien eller lära dig hur man bäst för sig på de stora konstgallerierna, så har du hittat rätt i denna kurs.

ABF Stockholms språkkurser

Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Nivå

Minst A2
Jag kan förstå fraser och vanliga ord som gäller mina personliga förhållanden. Jag kan delta i samtal om välkända ämnen men inte hålla liv i ett samtal själv.

Distanskurs

Kursen genomförs online på fasta tider genom videomöten. Du behöver en mejladress samt en dator som är uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn. Innan kursstart så får du länk och information om hur du gör för att ansluta skickat till din mejladress.
 

Material

Inget material behöver införskaffas för denna kurs. Du får allt kursmaterial av ledaren.

Ledare

Nicoletta Consumi är född i Italien, hon har bott i Sverige och undervisat under flera år. Det som kännetecknar Nicolettas sätt att lära ut är olika kreativa vis att ta sig an språket. Ni får en garanterat rolig och annorlunda upplevelse.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

 

Pris
1400:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 3/5
Tidpunkt 12:00 - 13:30
Antal tillfällen 6
Arrangemangsnummer 495295
Plats Distans på nätet
Pris 1400:- (Ord. pris)
Translate this page