Kurs Mat och dryck

SOMMARPROGRAM! NYHET! Snickeri för nybörjare – hantverk och finsnickeri (AMK)

Arbetsmarknadskurserna (AMK) är kurser som främst riktar sig till dig som har varit utanför arbetsmarknaden en längre tid och vill stärka din kompetens för att öka dina möjligheter att få arbete och som är mellan 18 och 64 år.

Lär dig att arbeta med trä! Den här kursen ger dig en introduktion i snickeri för nybörjare. Du får också en introduktion till arbetsmarknaden för snickare samt de utbildningsvägar som finns för att kunna arbeta som snickare i framtiden. Du väljer ditt eget projekt i samråd med kursledaren. Vid första tillfället går vi igenom upplägg för kursen, idéer och material. Snickeriverkstaden har maskiner som används inom grundläggande snickeri samt handverktyg. Vi går tillsammans igenom hur maskinerna används på ett säkert sätt.

Kusens innehåll:

  • Diskussion, planering och ritningar
  • Produktion och genomförande
  • Efteranalys och bedömning
  • Arbetsmarknad och utbildning

Ledare 
Alexander är erfaren snickare och har tillverkat många olika möbler. Alexander jobbar med intressanta heminredningsprojekt och han hjälper gärna dig med dina idéer. Han har jobbat många år som kursledare på Birkagården. Dennis är snickerilärare på Birkagården sedan 2011.

Praktisk information

Denna kurs genomförs tisdag, onsdagar och torsdag mellan kl 15:00 och 18:15 (inkl. paus) på totalt 10 tillfällen. Kursstart är tisdag den 7 juni. Kursen hålls i snickeriet på Birkagårdens hemgård på Karlbergsvägen 86 B, 113 35 I Stockholm. Kursledaren kommer att ta kontakt med deltagarna innan kursstart.

Kursmaterial

Material till kursen finns på plats.

Anmälan och villkor

Du får endast anmäla dig till en arbetsmarknadskurs (AMK) under 2022. Kursen är kostnadsfri men du förbinder dig att fullfölja kursen om du inte avanmält dig senast dagen före kursstart. Vi tar ut en avbokningsavgift på 300 kr om du inte lämnar återbud i tid.

Har du inte personnummer? Du kan anmäla dig till kursen genom att maila dina personuppgifter till oss (se respektive kurs).
Are you without a personal number? Send an e-mail with your personal data to us and we will register you (see e-mail on the course website).

Vem får delta?
Denna kurs riktar sig främst till dig som har varit utanför arbetsmarknaden en längre tid och vill stärka din kompetens för att öka dina möjligheter till arbete och som är mellan 20 och 64 år.

Övrigt
Vid frågor mejla studieprogrammet.stockholm@abf.se

Pris
0:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 7/6
Tidpunkt 15:00 - 18:15
Antal tillfällen 5
Arrangemangsnummer 491702
Plats Snickis, Birkagårdens Hemgård
Translate this page