Kurs Foto, film, media

Sommarprogram: Studiofoto sommarkurs – Lär dig fota i studio

Vill du lära dig allt kring hur du fotograferar i en riktig fotostudio? Lära dig arbeta med ljussättning och olika tekniker? Häng på oss i denna fotokurs!

Under fyra träffar får du möjlighet att arbeta i en riktig fotostudio där du lär dig mer om ljussättning och tekniker för att få till så proffsiga resultat som möjligt oavsett om du vill arbeta med porträtt eller produktfoto.

Kursen är förlagd i ledare Anders Lindbergs egen fotostudio. Studion rymmer max 6 personer, ni kommer därför att vara en liten grupp som kommer få möjlighet att arbeta anpassat utifrån gruppens behov. Information och adress till lokalen meddelas vid kallelse till kursen (centralt i Stockholm).

Nivå

Förkunskaper: Kursen kräver att du har några grundläggande kunskaper av digital systemkamera.

Cirkelledare

Anders Lindberg är en av våra mest erfarna cirkelledare – specialiserad på allt inom dataanvändande och fotografi.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
2600:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 2/5
Tidpunkt 18:00 - 20:30
Antal tillfällen 4
Arrangemangsnummer 495113
Plats Egen lokal, adressen finns på anmälningslista, Egen lokal, adressen finns på anmälningslista
Pris 2600:- (Ord. pris)
Translate this page