Kurs Konsthantverk, handarbete, slöjd

Sommarprogram: Sy kläder, nytt eller ändra gammalt helgkurs

Vill du lära dig att sy kläder efter färdiga mönster? Eller ändra på gamla plagg som du redan har?

På den här sykursen får du sy kläder som passar dig. Du väljer själv form och mönster. Du lär dig grunderna i tillklippning, sömnad, materialkännedom mm allt för att lyckas med ditt projekt.

Nivå

Du får individuell handledning på din egen nivå.

Material

Mönsterpapper och begränsat urval av mönster som du kan rita av finns i lokalen. Övrigt material tar du med själv. Symaskiner finns.

Cirkelledare

Maria Åhlin är utbildad textillärare och arbetar som det på heltid. Hon här även gått andra textila utbildningar genom åren. Både yrkesmässigt och på fritiden präglas Marias tid av det textila intresset och att få lära ut till andra sina kunskaper som hon förvärvat genom åren.

Datum

Kursdagar lördag–söndag 17-18 juni  2023.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
1415:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 17/6
Tidpunkt 10:15 - 15:15
Antal tillfällen 2
Arrangemangsnummer 499143
Plats Bohusrummet, 5 tr, ABF-huset
Pris 1415:- (Ord. pris)
Translate this page