Kurs Konst, måleri, teckning

Sommarprogram : Teckning i trädgården -kort och kreativt

Teckna utsikt eller detaljer i trädgård på söder!

På den här teckningskursen sitter vi utomhus i en trädgård bland gamla kulturkåkarna på Bastugatan på söder med utsikt över Stockholm. Du kan välja din vrå i trädgården och koncentrera dig på detaljer eller den storslagna utsikten över stan. Vi arbetar med färgpenna, blyertspenna, kol, tusch eller krita. Vid sämre väder finns möjlighet att gå in.

Nivå

Med individuell handledning får du vägledning på din egen nivå.

Material

Material ingår inte i kursavgiften. Information om vad du kan ta med kommer i kallelsen.

Cirkelledare

Maria Lundmark har lång och gedigen erfarenhet som ledare inom akryl- och oljemåleri och kroki bland annat. Maria vägleder sina deltagare genom beröm och kritik på vars och ens nivå. Det är viktigt att alla får känna sig sedda och utvecklas. Maria är själv aktiv konstnär och utbildad bla på Konstfack i Stockholm.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
1100:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 3/5 2023
Tidpunkt 10:30 - 13:00
Antal tillfällen 4
Arrangemangsnummer 494635
Plats Hemma hos c/o Maria Lundmark, Hemma hos c/o Maria Lundmark
Pris 1100:- (Ord. pris)
Translate this page