Kurs Litteratur, svenska, retorik

Sommarprogram: Våga tala! Intensivkurs tors-sön

Tycker du det är jobbigt att tala inför en grupp? Tar din nervositet över och hjärtat klappar i takt med din andning? Då är detta kursen för dig!

Vi kommer att jobba med grundteknikerna för ett avspänt framförande. Vi arbetar bl.a. med en ökad kroppsmedvetenhet och grunderna i andning och röstteknik. Vi kommer att göra många praktiska övningar där du får chansen att utmana dig själv.

ABF står för enklare lunch under denna kurs! Uppge om du har några allergier eller preferenser i din anmälan (kommentar).

Hemuppgifter förekommer i denna studiecirkel.

Nivå

Inga förkunskaper krävs!

Cirkelledare

Linda Gerstenmayer är föreläsare och retorikexpert och har arbetat i många år som kursledare på ABF inom områden som Våga tala inför grupp, presentationsteknik och kroppsspråk. Med humor och kunskap får hon deltagare att våga kliva utanför sin komfortzon.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
2500:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 29/6
Tidpunkt 10:00 - 14:30
Antal tillfällen 4
Arrangemangsnummer 495167
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2500:- (Ord. pris)
Translate this page