Kurs Språk

Spanska B1

Med spanska får du möjlighet att prata med människor i flera olika världsdelar, på deras eget modersmål.

ABF Stockholm har kurser både för dig som är nybörjare och för dig som redan kommit en bit på vägen med dina spanskakunskaper och är redo för avancerad nivå. Välj den spanskakurs som passar dig!

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Nivå

B1
Jag kan förstå huvudinnehållet i tydligt standardspråk. Jag kan utan förberedelser ge mig in i samtal som rör kända vardagliga händelser. Jag kan enkelt binda samman fraser för att beskriva erfarenheter och händelser.

Material

Litteratur: Caminando 3 
ISBN 9789127445420

Kursledare

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning. 

Miguel Matrinez Pinedo har undervisat spanska och engelska och arbetat i relaterade jobb under stora delar av sin karriär. Han har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete inom studieförbund och andra skolformer.

Bra att veta

OBS! Den här kursen har undervisning varierande tider. Jämn vecka kl 11.00-12.30, ojämn vecka kl 15.00-16.30. 

    • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
    • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
    • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
    • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

    Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2500:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 6/2 2024
Tidpunkt 11:00 - 12:30
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 504002
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2500:- (Ord. pris)
Translate this page