Kurs Språk

Stenografi för nybörjare

Gå en kurs i Stenografi - en skrivmetod för att kunna anteckna med hög hastighet. Skriften bygger på ett alfabet där tecknen har utformats för att vara särskilt snabbskrivna och lätt förbindbara.

Lär dig stenografi där varje streck eller symbol representerar ett språkljud. Från grekiskans stenos (trång) och grafein (skriva), alltså kompakt skrift. Verkar detta intressant? Välkommen att delta på vår kurs!

Nivå

Nybörjare – denna kurs kräver ingen erfarenhet av stenografi sedan innan.

Material

Melins stenografi

Cirkelledare

Ulla-Britt Nire är en av våra mest erfarna och omtyckta ledare. Hon har nyligen firat 50 år med ABF. Såhär säger Ulla-Britt själv om att vara cirkelledare: “Man kan inte ha ett bättre jobb. Att få människor att släppa rädslan för att säga fel, men också hjälpa och rätta till. Jag är 80 + men jag har sagt att jag fortsätter tills jag blir 100. Där sätter jag gränsen.”

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
2300:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 21/2
Tidpunkt 11:45 - 13:15
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 495322
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2300:- (Ord. pris)
Translate this page