Kurs Konsthantverk, handarbete, slöjd

Sticka eller virka fortsättning

Den här kursen vänder sig till dig som på ett lekfullt sätt vill använda dina grundkunskaper i stickning eller virkning.

Ta med alla dina restgarner i olika kvaliteter och färger. Vi skapar enkla mönster och blandar färg och material på ett kreativt och lekfullt sätt. Inspiration hämtar vi från olika håll och olika  sätt att se på stickningens och virkningens möjligheter. Tag med ofärdiga alster som legat länge och som kan få nytt liv genom kreativa lösningar och slutförande!

Nivå

Du bör ha grunderna i den teknik du vill arbeta med som att lägga upp maskor, sticka eller virka en slät lapp.  

Material

Material ingår inte i kursavgiften. Information om vad du kan ta med kommer i kallelsen.

Cirkelledare

Helena Hedqvist är lärare i botten men har ett brinnande intresse för det textila och då främst stickning och virkning från 1960-70-talen men även textilt återbruk.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm , samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1750:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 27/3
Tidpunkt 17:30 - 20:00
Antal tillfällen 5
Arrangemangsnummer 504554
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1750:- (Ord. pris)
Translate this page