Kurs Konsthantverk, handarbete, slöjd

Sy kläder och inredning

Vill du lära dig att sy kläder och inredning? Eller ändra gamla plagg som du redan har?

I den här kursen får du öva på att sy inredningsdetaljer, sy kläder efter färdiga mönster eller ändra på de gamla mönster eller plagg som du redan har. Under sykursen lär du dig grunderna: tillklippning, sömnad, materialkännedom mm.

Nivå

Du får individuell handledning på din egen nivå.

Material

Mönsterpapper och begränsat urval av mönster som du kan rita av finns i lokalen. Övrigt material tar du med själv. Symaskiner finns.

Cirkelledare

Diana Lazare är i grunden mönsterkonstruktör och har arbetat med mode på b.l.a H&M och & Other Stories. Hennes intresse för sömnad började redan från barnsben då hennes mormor är hemmaskräddare i hemlandet. Hon har på senare tid börjat studera textilkonst och går just nu Textil programmet på Konstfack.

 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm , samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
3400:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 15/2
Tidpunkt 18:00 - 20:30
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 502966
Plats Bohusrummet, 5 tr, ABF-huset
Pris 3400:- (Ord. pris)
Translate this page