Kurs Konsthantverk, handarbete, slöjd

Sy kläder och inredning

Vill du lära dig att sy kläder och inredning? Eller ändra gamla plagg som du redan har?

I den här kursen får du öva på att sy inredningsdetaljer, sy kläder efter färdiga mönster eller ändra på de gamla mönster eller plagg som du redan har. Under sykursen lär du dig grunderna: tillklippning, sömnad, materialkännedom mm.

Nivå

Du får individuell handledning på din egen nivå.

Material

Mönsterpapper och begränsat urval av mönster som du kan rita av finns i lokalen. Övrigt material tar du med själv. Symaskiner finns.

Cirkelledare

Maria Åhlin är utbildad textillärare och arbetar som det på heltid. Hon här även gått andra textila utbildningar genom åren. Både yrkesmässigt och på fritiden präglas Marias tid av det textila intresset och att få lära ut till andra sina kunskaper som hon förvärvat genom åren.

 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
2750:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 15/2
Tidpunkt 18:00 - 20:30
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 495788
Plats Bohusrummet, 5 tr, ABF-huset
Pris 2750:- (Ord. pris)
Translate this page