Kurs Måleri

Teckning

Är du nyfiken på teckning eller vill du fördjupa dina kunskaper? Då passar den här kursen dig.

Under kursens gång får du grundläggande materialövningar med landskap, porträtt och fritt tecknande i fokus. Vi arbetar i huvudsak med blyerts och övar på teknik, perspektiv och komposition. Handledning sker både i grupp och på individuell nivå. 

Nivå

För nybörjare och dig som vill öva på grundläggande kunskaper i teckning.

Material

Material ingår inte i kursavgiften. Information om vad du kan ta med kommer i kallelsen.

Cirkelledare

Jenny von Hueck vill ge sina deltagare inspiration, kunskap och glädje. Det gör hon genom gemensamma övningar och genom att låta var och en utforska sin förmåga och talang och genom kreativa uppgifter som ger skaparlust. Hon har en mångårig konstnärlig utbildning från Konstskolan Basis och Konstfack bland annat. 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Sökord: teckning

Pris
2750:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 19/9
Tidpunkt 18:00 - 20:30
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 507400
Plats Fantasi, ABFs Lokal Vällingby
Pris 2750:- (Ord. pris)
Translate this page