Kurs Konst, måleri, teckning

Teckning och pastell – kort och kreativt

Är du nyfiken på teckning och pastell?

På den här kursen får du möjlighet att prova på både teckning och pastell under inspirerande ledning. Vi arbetar främst med kritor i oljepastell. 

Nivå

Alla kan delta oavsett förkunskaper.

Material

Material ingår inte i kursavgiften. Information om vad du kan ta med kommer i kallelsen.

Cirkelledare

Lisa Trogen Devgun har gått flera konstnärliga utbildningar bla Konstfack och Kungliga Konsthögskolan i Stockholm. Hon är aktiv konstnär själv och har arbetat som lärarvikarie på olika skolor. Att locka fram och uppmuntra deltagares egna konstnärliga uttryck och att våga pröva olika material och tekniker ser hon som viktigt del i skapande processen. 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1295:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 7/3
Tidpunkt 11:00 - 13:30
Antal tillfällen 3
Arrangemangsnummer 503635
Plats Stora Ateljén, 3tr, ABF-huset
Pris 1295:- (Ord. pris)
Translate this page