Kurs Musik, sång, kör

Trumkurs för kvinnor och icke-binära – nybörjare

Är du pepp på att börja spela trummor? Då är denna kurs för dig!

I denna kurs lär du dig trummornas alla delar, att hålla takten och börja spela enkla trumkomp och fill ins till kända låtar! Vi lär oss i liten grupp att spela akustiska trummor från grunden och går framåt på ett intuitivt och inlyssnande sätt.

Syftet med den här cirkeln är att skapa en trygg och öppen miljö för kvinnor och icke-binära att få utrymme att spela trummor.

Din kursledare heter Wilma Wall.

Wilma har ett gediget CV som inkluderar lång skolning, erfarenhet av pedagogiskt arbete och ett spektra av musikerjobb både i Sverige och utomlands. 

Läs mer om Wilma här.

Förkunskaper


För denna kurs förväntas du vara nybörjare.

Kursmaterial


Egna trumpinnar
Hörselkåpor alternativt öronproppar

 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

 

Pris
2850:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 27/2
Tidpunkt 19:45 - 20:30
Antal tillfällen 8
Arrangemangsnummer 495255
Plats Studio 1, Monica Zetterlund, ABF-huset
Pris 2850:- (Ord. pris)
Translate this page