Kurs Språk

Turkiska A2 med fokus på tal

Språket är nyckeln till andra kulturer. Ta chansen att göra din värld större! Turkiska är modersmål för nära 68 miljoner människor.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Turkiska är det officiella språket i Turkiet liksom bland turkcyprioterna på Cypern. Turkiska talas av mindre grupper i de delar av Europa som fram till Första världskriget tillhörde Osmanska riket – dvs i Grekland, Bulgarien, och i länder som ingick i det forna Jugoslavien (främst Makedonien och Bosnien).

Vi kommer lägga extra mycket fokus på konversation och tal i denna cirkel.

Nivå

A2

Jag kan förstå fraser och vanliga ord som gäller mina personliga förhållanden. Jag kan delta i samtal om välkända ämnen men inte hålla liv i ett samtal själv.

Observera att detta inte är en nybörjarnivå, utan kräver vissa förkunskaper.

Material

Turkiska 2 , ISBN: 978-91-7434-618-3

Cirkelledare

Orhan Altay är utbildad lärare och har jobbat som modersmålslärare i 7 år. Han är intresserad av musik , politik och handboll.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
2300:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 7/3
Tidpunkt 19:15 - 20:45
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 495514
Plats Blidörummet, 3 tr, ABF-huset
Pris 2300:- (Ord. pris)
Translate this page