Kurs Språk

Turkiska nybörjare

Språket är nyckeln till andra kulturer. Ta chansen att göra din värld större! Turkiska är modersmål för nära 68 miljoner människor.

Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Turkiska är det officiella språket i Turkiet liksom bland turkcyprioterna på Cypern. Turkiska talas av mindre grupper i de delar av Europa som fram till Första världskriget tillhörde Osmanska riket – dvs i Grekland, Bulgarien, och i länder som ingick i det forna Jugoslavien (främst Makedonien och Bosnien).

Nivå

Nybörjare! Kräver inga förkunskaper.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2500:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 9/10
Tidpunkt 17:30 - 19:00
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 500008
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2500:- (Ord. pris)
Translate this page