Kurs Språk

Turkiska nybörjare (liten grupp)

Språket är nyckeln till andra kulturer. Ta chansen att göra din värld större! Turkiska är modersmål för nära 68 miljoner människor.

Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Turkiska är det officiella språket i Turkiet liksom bland turkcyprioterna på Cypern. Turkiska talas av mindre grupper i de delar av Europa som fram till Första världskriget tillhörde Osmanska riket – dvs i Grekland, Bulgarien, och i länder som ingick i det forna Jugoslavien (främst Makedonien och Bosnien).

Denna grupp är exklusiv vilket innebär att det är färre antal deltagare med mer möjlighet till personlig vägledning från ledaren i din språkutveckling. Maximalt 7 deltagare/grupp. Vi ses vid åtta tillfällen.

Nivå

Nybörjare! Kräver inga förkunskaper.

Material

Litteratur
Turkiska 1 textbok
ISBN9789174346336

Cirkelledare

Orhan Altay är utbildad lärare och har jobbat som modersmålslärare i 7 år. Utöver språk är han intresserad av musik , politik och handboll.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Vid sen anmälan får du besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat – vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2800:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 19/9
Tidpunkt 17:30 - 19:00
Antal tillfällen 8
Arrangemangsnummer 499563
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2800:- (Ord. pris)
Translate this page