Kurs Språk

Tyska falsk nybörjare för seniorer

Tyska är inte bara användbart. Det är dessutom lätt att lära sig, eftersom tyska och svenska har ett gemensamt ursprung.

Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. ABF Stockholm har kurser både för dig som är nybörjare och för dig som redan kommit en bit på vägen med dina tyskakunskaper och är redo för avancerad nivå. Välj den tyskakurs som passar dig!

Har du pluggat tyska på skolan eller på universitetet, men känner dig inte tillräcklig duktig med att starta på en högre språklig nivå? Om du känner så, då är denna kursen helt rätt för dig. Utifrån dina ”grundläggande” språkkunskaper vill vi hjälpa dig att utöka dina kunskaper på ett riktat sätt.

Nivå

”Falska” Nybörjare – denna cirkel kräver i princip inga förkunskaper men du kanske har provat på att studera tyska på en nybörjarnivå tidigare och vill inte gå upp en nivå för du minns inte allt?

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2500:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 12/10
Tidpunkt 11:00 - 12:30
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 500042
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2500:- (Ord. pris)
Translate this page