Kurs Språk

Tyska ”falska” nybörjare

Tyska är inte bara användbart. Det är dessutom lätt att lära sig, eftersom tyska och svenska har ett gemensamt ursprung.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. ABF Stockholm har kurser både för dig som är nybörjare och för dig som redan kommit en bit på vägen med dina tyskakunskaper och är redo för avancerad nivå. Välj den tyskakurs som passar dig!

Har du pluggat tyska på skolan eller på universitetet, men känner dig inte tillräcklig duktig med att starta på en högre språklig nivå? Om du känner så, då är denna kursen helt rätt för dig. Utifrån dina ”grundläggande” språkkunskaper vill vi hjälpa dig att utöka dina kunskaper på ett riktat sätt.

Varmt välkommen!

Nivå

”Falska” Nybörjare –

Denna cirkel kräver i princip inga förkunskaper men du kanske har provat på att studera tyska på en nybörjarnivå tidigare och vill inte gå upp en nivå för du minns inte allt?

Material

Litteratur:

Momente A2
ISBN: 978-3190017928

Cirkelledare

Laura Phan är född i hjärtat av de tyrolska alperna i Österrike. Laura Phan är leg. gymnasielärare i italienska och engelska och har tyska som modersmål. Enligt henne innebär språk mycket mer än att bara skaffa sig kunskap om språkliga mönster och grammatiska regler. Det ger oss inblick i människors olika personligheter och deras livshistoria. Glädjen att undervisa och lära av andra, tillsammans med en stor passion för språk, stödde hennes strävan att bli språklärare.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
2300:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 21/2
Tidpunkt 17:30 - 19:00
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 495816
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2300:- (Ord. pris)
Translate this page