Kurs Språk

Nyhet! Tyska genom sång och musik, nybörjare – avancerad

Tyska är inte bara användbart. Det är dessutom lätt att lära sig, eftersom tyska och svenska har ett gemensamt ursprung. Under denna cirkel lär vi oss tyska genom sång och musik tillsammans! Varmt välkommen på denna lunchkurs!

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare.

Under denna cirkel så lär vi oss tyska tillsammans genom sång och musik.

Vi möts sex tillfällen under lunchtid och varvar språkinlärning med sång och musik. Vår ledare brinner för både språket och musiken – gör du det med? Detta blir ett fantastiskt roligt sätt att kombinera lärandet på!

Häng med och möt fler som vill sjunga på tyska!

Varmt välkommen!

Nivå

Nybörjare

Du behöver inga förkunskaper, men även om du har det så är du välkommen att ta del av denna cirkel!

Material

Ledaren tillhandahåller med material.

Cirkelledare

Laura Phan är född i hjärtat av de tyrolska alperna i Österrike. Laura Phan är leg. gymnasielärare i italienska och engelska och har tyska som modersmål. Enligt henne innebär språk mycket mer än att bara skaffa sig kunskap om språkliga mönster och grammatiska regler. Det ger oss inblick i människors olika personligheter och deras livshistoria. Glädjen att undervisa och lära av andra, tillsammans med en stor passion för språk, stödde hennes strävan att bli språklärare.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
1400:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 21/2
Tidpunkt 11:45 - 13:15
Antal tillfällen 6
Arrangemangsnummer 495774
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1400:- (Ord. pris)
Translate this page