Kurs Språk

Nyhet! Yrkestyska – Tyska på jobbet, Im Berufssprachkurs, nivå A2-B1

Under denna cirkel lär vi oss tyska som vi har stor användning av i jobbsammanhang. Tyska är inte bara användbart. Det är dessutom lätt att lära sig, eftersom tyska och svenska har ett gemensamt ursprung.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare.

Denna cirkel ger riktade färdigheter för yrkeslivet. Lämplig för alla yrkesgrupper inom alla yrken! Deltagare blir bekanta med typiska yrkessituationer och ges de nödvändiga språkliga resurserna.

Vi möts tio tillfällen och blir proffs på ”tyska på jobbet”.

Varmt välkommen!

Nivå

Minst A2 – obs. kräver vissa förkunskaper!

Jag kan förstå och använda mycket enkla ord och fraser. Jag kan presentera mig själv och ställa enkla frågor. Jag kan samtala på ett enkelt och långsamt sätt.

Material

Litteratur:

Im Beruf Neu – Deutsch als Fremd- und Zweitsprache

ISBN: 978-3-19-231190-1

Cirkelledare

Laura Phan är född i hjärtat av de tyrolska alperna i Österrike. Laura Phan är leg. gymnasielärare i italienska och engelska och har tyska som modersmål. Enligt henne innebär språk mycket mer än att bara skaffa sig kunskap om språkliga mönster och grammatiska regler. Det ger oss inblick i människors olika personligheter och deras livshistoria. Glädjen att undervisa och lära av andra, tillsammans med en stor passion för språk, stödde hennes strävan att bli språklärare.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
2300:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 21/2
Tidpunkt 15:30 - 17:00
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 495777
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2300:- (Ord. pris)
Translate this page