SocForum 2018

Lilla julafton för samhällsförändring. Folkbildning när det är som bäst. Missa inte årets viktigaste festival! Årets tema: FRAMTIDEN!

#SocForum är en förkortning av Socialistiskt forum vars syfte sedan snart 20 år är: ”Att årligen samla den breda vänstern och allmänheten till en inspirerande och folkbildande mötesplats för befruktande samtal och debatt, kraftsamling, rekrytering, lärande och opinionsbildning inom aktuella och tidlösa samhällsfrågor med utgångspunkt i arbetarrörelsens grundläggande värderingar.”

Läs allt om SocForum här!

Ortens organisatörer

Ortens organisatörer är inget projekt. Det är samhällsförändring – det är egenmakt och framtidstro! Vad är Ortens Organisatörer? Det är du, som tillsammans med andra i åldrarna 13-25 år, bildar en grupp som träffas fem gånger, diskuterar viktiga frågor och jobbar med era idéer och drömmar. Ortens organisatör är DU!

ABF Stockholm, Stockholms stad och Rädda Barnen har sedan hösten 2016 drivit Ortens organisatörer för att unga människor ska kunna diskutera viktiga frågor tillsammans med andra, öka sin kunskap om samhället och organisera sig.

Läs mer om Ortens Organisatörer här!

Svenska för asylsökande

Med våra svenskkurser vill vi ge dig som är asylsökande kunskaper i svenska samtidigt som du lär dig om Sverige. Vi har duktiga ledare som hjälper dig att både prata, skriva och förstå svenska.

With our courses in Swedish we want to give you as an asylum seeker knowledge in Swedish and Sweden. We have good leaders who help you to talk, write and understand the language.

Läs mer här / read more here!