Välkommen till Cirkelns bakficka

En smakupplevelse i hjärtat av Stockholm. Njut av vällagad mat, noga utvald dryck och spännande möten. Vi ses!

Catering

Cirkeln Bakfickan öppnar upp den 16 augusti. Välkomna till oss!

Cirkeln Backfickan öppettider

Vi öppnar upp igen 16 augusti, välkomna då!

Den 16 augusti öppnar vi upp Bakfickan!

Varmt välkommen att höra av dig till oss om du önskar catering till ditt evenemang eller möte. Vi erbjuder både frukost, fika, lunch och middag eller önskar du tilltugg till ditt seminarium eller en enklare middag till ditt möte. Skicka ett mail till lokalbokning.stockholm@abf.se. 

Vi erbjuder catering till ditt evenemang – oavsett om ni vill vara hos oss i restaurangen, i någon av våra lokaler i ABF-huset eller om ni har en egen lokal. Backfikan är en mötesplats i hjärtat av Stockholm med fullständiga rättigheter och kollektivavtal. Utbudet är format för att servera såväl större konferenser, mindre möten som in släntrande restaurangbesökare från kvarteret. Restaurangen kan abonneras eller producera festvåningsevenemang.

Cateringmeny

Bokning

Vi öppnar upp vår restaurangverksamhet Bakfickan den 16 augusti. Kontakta oss på 08-453 41 04 eller på mail lokalbokning.stockholm@abf.se.

Arrangera i Cirkeln Bakfickan!

Cirkeln Bakfickan är en mötesplats i hjärtat av Stockholm där du kan ta del av scenframträdanden, folkbildningsaktiviteter och samhällsdiskussioner. Hos oss kan du arrangera allt från frukostseminarier till poesikvällar. Restaurangen går också att abonnera på lördagskvällar och söndagar. Vi erbjuder helhetslösningar med allt från frukost till fika, lunch, middag eller festarrangemang och mingel.

Vi har möjlighet att erbjuda lokaler i ABF-huset som passar både mindre möten och större konferenser – vi har en lösning för ert arrangemang.

Restaurang Cirkeln

Kapacitet
ca 56 platser vid bord
ca 14 vid barstolar och fönsterdiskar
ca 10 platser vid uteserveringen
ca 100 pers omöblerat

Hjärtat

Hjärtat är ABF-husets öppna mötesplats och eventlokal i entréplan. Ett rum för mingel, mat och dryck, sittande lunch eller scenframträdanden. Restaurang Cirkeln kan med lätthet kombineras med Hjärtat. Exempel på tidigare arrangemang är mässor, mingel, julbord, fester, förlagsreleaser, scensamtal, föreläsningar och lunchbokningar.

Kapacitet
600 personer
ca 50 personer biosittning
ca 80 personer bordssittning

Statsrådsrummen

De tre statsrådsrummen Branting, Per-Albin och Erlander ligger på plan 1 och överblickar Sveavägen. De är avgränsbara med vikväggar och har längs hela långsidan vackra burspråk och ljusinsläpp från golv till tak.

Kapacitet
Stor flexibilitet och möjlighet att duka för ett stort antal sittande matgäster med mingelyta.
Boka för till exempel 80 personer vid julbuffé.

Här hittar du en fullständigt översikt över våra lokaler samt teknikspecifikationer.

Translate this page