Välkommen till Restaurang Cirkeln

En smakupplevelse i hjärtat av Stockholm. Njut av vällagad mat, noga utvald dryck och spännande möten. Vi ses!

Catering

Restaurang Cirkeln är stängd tillsvidare och vi kan därför inte erbjuda catering

Restaurang Cirkelns öppettider

Restaurangen är stängd tillsvidare.

För närvarande är vår restaurangverksamhet i Cirkeln lagd på is. Vi kan dock bistå med catering till ditt evenemang i ABF-huset i form av fika eller lättare måltider. Vid förfrågan och beställning av enklare catering kontakta harald.hagman@abf.se.

Vi erbjuder catering till ditt evenemang – oavsett om ni vill vara hos oss i restaurangen, i någon av våra lokaler i ABF-huset eller om ni har en egen lokal. Restaurang Cirkeln är en mötesplats i hjärtat av Stockholm med fullständiga rättigheter och kollektivavtal. Utbudet är format för att servera såväl större konferenser, mindre möten som insläntrande restaurangbesökare från kvarteret. Restaurangen kan abonneras eller producera festvåningsevenemang.

Cateringmeny

Bokning

För närvarande är vår restaurangverksamhet i Cirkeln lagd på is. Vi kan dock bistå med catering till ditt evenemang i ABF-huset i form av fika eller lättare måltider. Vid förfrågan och beställning av enklare catering, kontakta harald.hagman@abf.se.

Arrangera i Cirkeln

Restaurang Cirkeln är en mötesplats i hjärtat av Stockholm där du kan ta del av scenframträdanden, folkbildningsaktiviteter och samhällsdiskussioner. Hos oss kan du arrangera allt från frukostseminarier till poesikvällar. Restaurangen går också att abonnera på lördagskvällar och söndagar. Vi erbjuder helhetslösningar med allt från frukost till fika, lunch, middag eller festarrangemang och mingel.

Vi har möjlighet att erbjuda lokaler i ABF-huset som passar både mindre möten och större konferenser – vi har en lösning för ert arrangemang.

Restaurang Cirkeln

Kapacitet
ca 56 platser vid bord
ca 14 vid barstolar och fönsterdiskar
ca 10 platser vid uteserveringen
ca 100 pers omöblerat

Hjärtat

Hjärtat är ABF-husets öppna mötesplats och eventlokal i entréplan. Ett rum för mingel, mat och dryck, sittande lunch eller scenframträdanden. Restaurang Cirkeln kan med lätthet kombineras med Hjärtat. Exempel på tidigare arrangemang är mässor, mingel, julbord, fester, förlagsreleaser, scensamtal, föreläsningar och lunchbokningar.

Kapacitet
600 personer
ca 50 personer biosittning
ca 80 personer bordssittning

Statsrådsrummen

De tre statsrådsrummen Branting, Per-Albin och Erlander ligger på plan 1 och överblickar Sveavägen. De är avgränsbara med vikväggar och har längs hela långsidan vackra burspråk och ljusinsläpp från golv till tak.

Kapacitet
Stor flexibilitet och möjlighet att duka för ett stort antal sittande matgäster med mingelyta.
Boka för till exempel 80 personer vid julbuffé.

Här hittar du en fullständigt översikt över våra lokaler samt teknikspecifikationer.

Translate this page