Förutom studierum och scenkonstlokaler har vi sedan våren 2020 även två nybyggda fullt utrustade och ljudisolerade replokaler i ABF-huset på Sveavägen 41.

Vill du och ditt band eller musikaliska projekt spela musik här? Hör av er så hjälper vi er igång med en studiecirkel.

Replokalerna är försedda med ramp och mäter 27 kvm vardera och är ljudisolerade. Det finns en hiss för er som behöver. I anslutning till replokalerna finns en yta för häng, med soffor, pentry, vatten, kaffebryggare och toalett.

Utrustade replokaler:

Våra två replokaler Monica Zetterlund och Neneh Cherry passar perfekt för band, ensemble, djs, musikproduktion och poddverksamhet. Båda lokalerna är fullt utrustade kompletta med PA och backline såsom trummor med cymbaler, elgitarr, bas och synt. I ena replokalen finns utrustning för musikproduktion, DJs och möjlighet att spela in poddar. Ni bokar in er på 1-3 reptider/vecka. Varje rep är tre timmar långt.

Produktionsstudio:

I replokalen/studion Neneh Cherry finns det möjlighet att spela in eller redigera musik. Här finns dator med inspelningsprogram, mjukvara, två stycken midikeyboards, mikrofoner, högtalare och annan kringutrustning.

Priser:

För mer information om pris hör av er till oss så berättar vi mer.

Starta en studiecirkel:

För att få tillgång till våra replokaler behöver ni starta en studiecirkel hos ABF Stockholm. Hör av er till oss så berättar vi mera!

Kontakt:

kf.stockholm@abf.se