Studera på komvux

Vi har grundläggande och gymnasiala kurser i klassrum på tre platser i Stockholm, och alla teoretiska kurser går att läsa på distans. Vi har lång erfarenhet och hjälper dig att nå dina mål!

Skickat!

Tack. Vi kommer att kontakta dig.

Gå tillbaka

Bläddra bland alla kurser

Matte, fysik, engelska eller historia? Vi har grundläggande och gymnasiala kurser – i klassrum eller på distans. Vad vill du läsa?

Se alla kurser här!

Min lärare var bra på att skapa en respektfull atmosfär i klassen. Det var viktigt – att känna mig trygg att ställa frågor utan att bedömas.

Varför plugga på abf stockholm?

 • Schysst komvux!

  Det viktigaste för oss är att du får den bästa utbildningen. ABF Stockholm är idéburet utan vinstintresse och  använder alla intäkter till att göra våra utbildningar bättre!

 • Skolor på centrala adresser i Stockholm City och Lilje­holmen

  Alla våra skolor finns nära kommunikationer som tunnelbana, bussar och tvärbana.

 • Dina behov i fokus

  Med extra tillval och aktiviteter anpassar vi utbildningen efter dina behov. Dina resultat är vårt fokus, våra kompetenta och engagerade lärare hjälper dig att nå dina mål!

Vanliga frågor

Här hittar du svar på vanliga frågor för dig som vill söka till komvux.

 • Hur söker jag en kurs på ABF Stockholm Komvux?

  Klicka här för att hitta din kurs och se kursutbudet på ABF Komvux. Själva ansökan till kursen måste du göra på din hemkommuns hemsida

 • Är komvux gratis?

  Undervisningen är kostnadsfri men du betalar själv din kurslitteratur.

 • Kan jag få studiemedel när jag studerar på ABF Stockholm Komvux?

  Du kan få studiemedel när du studerar på ABF Stockholm Komvux, men du måste själv söka studiemedel från CSN (Centrala Studiestödsnämnden). Du hittar information om hur du gör på CSNs hemsida. Du kan också ringa 0771–276 000.

Hitta din kurs!

Vårt kursutbud består av ett stort antal kurser på grundläggande och gymnasial nivå. Här kan du söka bland alla våra kurser på alla våra skolor – i City och Liljeholmen.

Se alla våra kurser
Translate this page