Under kursen behandlas kemins begrepp, modeller, teorier och arbetsmetoder samt förståelse av hur dessa utvecklas. I kursen ingår kemisk bindning, syra- basreaktioner, fällningsreaktioner, energiomvandlingar vid kemiska reaktioner, stökiometri och analytisk kemi. Experiment är en viktig del i kursen. Extralektioner tillkommer, dagar och tider för dessa ej fastställda.

Skola
Datum
Dag
Tid
Kurskod
City
5/8-11/10
Mån, Ons
15.15-18.00
AB198KEM01K3CI
City
14/10-20/12
Mån, Ons
15.15-18.00
AB1910KEM01K3CI

SÅ ANSÖKER DU

Du ansöker till kursen genom din hemkommuns webbplats. Vi har avtal med nästan alla kommuner i Stockholms län, så de flesta kan söka våra kurser oavsett var i Stockholm man bor. Du har också rätt att läsa grundläggande kurser i kärnämnen i vilken kommun du vill.

Om du inte hittar din kommun i listan kan det vara så att ABF Stockholm saknar avtal med din hemkommun för denna kurs. Du har då möjlighet att göra en ansökan genom en annan kommun. Observera att du måste få ansökan beviljad av Vuxenutbildningen i din hemkommun för att få lov att studera i annan kommun.

Om du inte hittar din kommun i listan rekommenderar vi att du ansöker kursen genom Stockholms kommun: www.komvux.stockholm.se

Ansök