Kursen ger dig möjlighet att utveckla din förståelse av spanska och din kommunikationsförmåga i tal och skrift. Du lär dig använda fler grammatiska strukturer för att få en större språklig säkerhet. Du vidgar din kännedom om vardagsliv och levnadssätt. Dessutom får du inblick i sociala relationer i områden och sammanhang där spanska används. Extralektioner tillkommer, dagar och tider för dessa ej fastställda.

Behörighetskrav: Kursen bygger på Spanska 1.

Skola
Datum
Dag
Tid
Kurskod
City
5/8-11/10
Ej fast
-
AB198SPA02K0CI
City
14/10-20/12
Ej fast
-
AB1910SPA02K0CI

SÅ ANSÖKER DU

Du ansöker till kursen genom din hemkommuns webbplats. Vi har avtal med nästan alla kommuner i Stockholms län, så de flesta kan söka våra kurser oavsett var i Stockholm man bor. Du har också rätt att läsa grundläggande kurser i kärnämnen i vilken kommun du vill.

Om du inte hittar din kommun i listan kan det vara så att ABF Stockholm saknar avtal med din hemkommun för denna kurs. Du har då möjlighet att göra en ansökan genom en annan kommun. Observera att du måste få ansökan beviljad av Vuxenutbildningen i din hemkommun för att få lov att studera i annan kommun.

Om du inte hittar din kommun i listan rekommenderar vi att du ansöker kursen genom Stockholms kommun: www.komvux.stockholm.se

Ansök