Kursen syftar till att utveckla kritiskt tänkande utifrån ett naturvetenskapligt förhållningssätt. Vi tittar närmare på faktorer som påverkar individens hälsa samt folkhälsa. Ett annat område i kursen är genteknikens möjligheter samt etiska dilemman kopplat till dessa. Vi knyter an till aktuella samhällsdiskussioner. 

Behörighetskrav: Kursen bygger på Naturkunskap 1a1.

Skola
Datum
Dag
Tid
Kurskod
City
16/11-18/12
Tis, Tors
18.00-20.30
AB2011NA01A2Q4CI

SÅ ANSÖKER DU

Du ansöker till kursen genom din hemkommuns webbplats. Vi har avtal med nästan alla kommuner i Stockholms län, så de flesta kan söka våra kurser oavsett var i Stockholm man bor. Du har också rätt att läsa grundläggande kurser i kärnämnen i vilken kommun du vill.

Om du inte hittar din kommun i listan kan det vara så att ABF Stockholm saknar avtal med din hemkommun för denna kurs. Du har då möjlighet att göra en ansökan genom en annan kommun. Observera att du måste få ansökan beviljad av Vuxenutbildningen i din hemkommun för att få lov att studera i annan kommun.

Om du inte hittar din kommun i listan rekommenderar vi att du ansöker kursen genom Stockholms kommun: www.komvux.stockholm.se

Ansök