#Socforum har under sina 20 år blivit en institution bland Stockholms arbetarrörelse och politikintresserade invånare, varje år lockar forumet tusentals besökare till ABF-huset.

SocForum 2023 kommer att äga rum den 25 november

Den 25 november går årets SocForum av stapeln, den självklara mötesplatsen för allmänheten och den breda vänstern att mötas i folkbildande samtal kring aktuella och tidlösa samhällsfrågor.

Tusentals samhällsintresserade stockholmare besöker årligen forumet som består av seminarier, föreläsningar, workshops, utställningar, bokbord och kulturframträdanden. Forumet tar plats på ABF-husets alla scener och kommer även att sändas digitalt.

Vill din organisation vara med och arrangera en programpunkt? Nu öppnar vi för upp för programanmälningar! Hör av dig till socforum.stockholm@abf.se.

Årets tema: TBA

 

Håll dig informerad – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera på SocForums nyhetsbrev anmäler du dig för utskick från ABF Stockholms programavdelning.
Volontär se hit!

Vi behöver hjälp av ett antal personer som kan agera salsvärdar under dagen. Ett uppskattat och fartfyllt uppdrag fördelat på ett stort antal programpunkter i ABF-huset. Är du intresserad av att hjälpa till under dagen kontakta redan nu: socforum.stockholm@abf.se.

Om SocForum

#SocForum är en förkortning av Socialistiskt Forum vars syfte sedan 20 år är: ”Att årligen samla den breda vänstern och allmänheten till en inspirerande och folkbildande mötesplats för befruktande samtal och debatt, kraftsamling, rekrytering, lärande och opinionsbildning inom aktuella och tidlösa samhällsfrågor med utgångspunkt i arbetarrörelsens grundläggande värderingar.”

Socialistiskt Forum 2022 är ett samarrangemang mellan ABF Stockholm och Flamman

Frågor?

Har du frågor om årets SocForum? Välkommen att höra av dig via mejl till socforum.stockholm@abf.se