Med en stabil grund i folkbildningen kan programavdelningen på ett kreativt och tryggt sätt hjälpa din organisation genom hela produktionen av ett arrangemang. Kontakta oss här!

Våra erbjudanden

Vi har delat in vårt erbjudande i två paket. Standard och plus. Ibland är den enklaste vägen helt rätt, och då ser vi till att ni får rätt storlek på lokal, en värd som sätter upp teknik och sköter all logistik och marknadsförs i utvalda kanaler – sedan är scenen er. Inom pluserbjudandet ryms alla skräddarsydda lösningar ni kan tänkas behöva.

Standard

Ett enklare folkbildande arrangemang, till exempel ett seminarium eller en föreläsning. Pris från 3 900:-

Ni får tillgång till en lokal med 20–140 sittplatser och den teknik som tillhör lokalen, så som mikrofoner och projektor. Se alla våra lokaler och teknisk spec här.

I en standardbokning marknadsför vi arrangemanget i vår evenemangskalender. Ni skriver själva en text och tar fram bilder som vi kan använda. Någon hos oss ser över text och bild och ser till att det fungerar med vår övriga kommunikation och marknadsföring. Vi kan komma att marknadsföra vissa standardarrangemang i sociala medier, så som på ABF Stockholms Facebooksida eller Instagram. Vissa arrangemang plockar vi också ut till vårat nyhetsbrev.

När det väl är dags att genomföra arrangemanget finns en dedikerad värd på plats som ser till att lokalen är möblerad i det utförande som vi har kommit överens om samt hjälper till med teknik och eventuell biljettförsäljning.

Pris: från 3 900:-

Det finns möjlighet att sälja biljetter för att reducera lokalpriset.

Alla våra arrangemang genomförs inom ramen för folkbildning, i relation till övrig verksamhet och i enlighet med vår samverkanspolicy.

Exempel: Lansering av ny rapport. Tankesmedjan Katalys lanserade en ny rapport. Samtalet inleddes med en föreläsning där powerpoint visades, för att efterföljas av ett samtal med inbjudna panellister.

Plus

Skräddarsytt upplägg efter just era önskemål och förutsättningar. Pris på offert.

Ett plusarrangemang har ett mer avancerat upplägg. Du och din organisation kanske har en idé som inte är helt färdig eller vet i detalj exakt, men behöver hjälp med utökad projektledning, marknadsföring eller inspelning. Eller något helt annat.

Vi börjar alltid med ett uppstartsmöte där vi tillsammans bollar idén och kartlägger era behov. Efter mötet återkommer vi med en offert och en projektplan.

När vi har fått projektplanen på plats så tittar vi på en strategi och grafisk form för kommunikation, marknadsföring samt evenemangsrelaterat material. Sedan ser vi till att  marknadsföra det i vår evenemangskalender, genom sponsrade och organiska inlägg på sociala medier, samt i våra nyhetsbrev.

Vi har lokaler som rymmer upp till 338 personer. Tillsammans ser vi till att utforma lokalen anpassat efter arrangemangets upplägg. Vi jobbar alltid med professionella värdar och tekniker som även hjälpa till med sändning eller inspelning av arrangemanget.

Pris: Lämnas på offert efter uppstartsmöte

Exempel: SocForum. 2022 arrangerade vi SocForum tillsammans med tidningen Flamman. Arrangemanget är ett årekommande forum för den breda vänstern, denna gång under temat “Ta tillbaka framtiden!”. Under en dag besökte 4 000 personer ABF huset och tog del av ett brett program på omkring 40 programpunkter innehållande allt från föreläsningar och debatter till poesiläsningar och konserter. Här ser du en bild från Zätasalen, ABF-husets största sal. Programpunkterna härifrån livesände vi på Facebook för omkring 2 500 tittare.

 

Hör av dig så skapar vi folkbildning tillsammans

Att beskriva allt vi kan göra går inte. Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan skapa tillsammans. Vi har scener, teknik och massor av erfarenhet – nu vill vi ha din idé.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!