ABF Stockholm är en idé- och värdeburen organisation med ett brett bildningsutbud och mötesplatser för kultur och aktuella samhällsfrågor. ABF Stockholm gör kunskap tillgängligt – för alla. Det gör vi genom Folkbildning, Komvux & SFI och ELVIRA Kunskapsutveckling.

Vill du leda en studiecirkel? Hör av dig till oss!

Vi är ständigt intresserade av att utveckla och bredda vårt utbud av kurser och studiecirklar. Har du en idé om en studiecirkel som du vill hålla i? Skicka i så fall ett mejl till cirkelledare.stockholm@abf.se och berätta lite om dig själv och varför just du skulle passa att leda den cirkel som du föreslår!

Läs mer om oss här.

Informatör Service & Vägledning till enheten Service & Bokning

Enheten Service & Bokning utgör ABF Stockholms sälj- och servicefunktion och har som främsta uppdrag att driva intäkter, öka beläggning och leverera service till organisationens brukare, kunder och besökare. Enheten har även i uppdrag att driva och säkra deltagare till våra öppna publika arrangemang och kurser och driva intäkter till Restaurang Cirkeln.

ABF-huset är en av Stockholms mest kända och välbesökta platser för föreläsningar, konferenser och bildning. Varje vecka besöker ca 7 000 personer huset – nu söker vi dig som brinner för service och mötet med människor. Till enheten Service & Bokning söker vi nu en kollega – en Informatör Service & Vägledning. Som Informatör med inriktning Service & Vägledning svarar du för den upplevelse som stockholmare har av verksamheterna och av huset.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 75 %. Med placering i Stockholm, ABF-huset på Sveavägen 41. Lön enligt kollektivavtal.

Vi vill ha din ansökan senast den 24 februari. Om du har frågor angående tjänsten kontakta enhetschef Liza Hallin (förnamn.efternamn@abf.se). Facklig kontakt: Anna Hamnevik. Skicka din ansökan till jobb.stockholm@abf.se, ange ”Informatör Service & Vägledning” i ämnesraden.

Ladda ner hela ansökan här!

 

Controller till ekonomiavdelningen

Nu söker vi en kunnig och driven controller som tror på samhällsförändring genom bildning och kultur! Som controller på ABF Stockholm ingår du i ekonomiavdelningen och rapporterar till koncernens ekonomichef. Avdelningen är en stabsfunktion med uppdrag att stödja, utveckla och garantera ekonomifunktionen. Detta genom att arbeta med ekonomistyrning, internkontroll, ekonomiska beslutsunderlag, ekonomisk riskbedömning och finansiell förvaltning.

Avdelningen hanterar ekonomiadministrationen för ABF Stockholm, Cirkeln Servering AB, Elvira Kunskapsutveckling och konsoliderar koncernen där även AB ABF-Huset ingår. Totalt omsätter koncernen 225 MSEK. Som controller kommer du att arbeta nära samtliga verksamheter och förväntas trivas i att röra dig mellan olika slags finansieringsmodeller, verksamhetsformer och -villkor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering i Stockholm. Lön enligt kollektivavtal.

Vi vill ha din ansökan senast den 6 mars. Om du har frågor angående tjänsten kontakta Ekonomichef Harald Hagman (harald.hagman@abf.se) För fackliga frågor: Anna Hamnevik (anna.hamnevik@abf.se), Handels Klubb 426. Skicka ansökan till jobb.stockholm@abf.se. Märk ansökan ”Controller”.

Ladda ner hela ansökan här!

 

Kommunikatör till ABF Stockholms kommunikationsavdelning

Kommunikationsavdelningen består av kommunikationschef, 1 digital kommunikatör och 1 marknadskoordinator och formgivare. Som kommunikatör kommer du att arbeta under ledning av kommunikationschef, nära övriga medarbetare inom avdelningen och i samverkan med ABF Stockholms olika verksamheter. Vi ser fram emot att kunna erbjuda en arbetsplats präglad av framtidstro, tempo och kreativitet till en entusiastisk kommunikatör som brinner för den kraft som riktigt bra kommunikation innebär.

ABF Stockholm är en idé- och värdeburen organisation som med brett bildningsutbud samt mötesplatser för kultur och samhällsaktuella frågor gör kunskap tillgängligt – för alla. Som kommunikatör på ABF Stockholm förväntas du behärska kommunikationshantverket – tillika ha förförståelse och/eller intresse för samhälls-, kultur- och skolfrågor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Lön enligt kollektivavtal. Placering i Stockholm.

Ansök snarast, ansökningarna behandlas löpande men senast 10 mars. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Om du har frågor angående tjänsten kontakta Katarina Gold, kommunikationschef (förnamn.efternamn@abf.se). Facklig kontakt: Anna Hamnevik. Skicka din ansökan till jobb.stockholm@abf.se, ange ”Kommunikatör” i ämnesraden.

Ladda ner hela ansökan här!