Vill du leda en studiecirkel? Hör av dig till oss!

Vi är ständigt intresserade av att utveckla och bredda vårt utbud av kurser och studiecirklar. Har du en idé om en studiecirkel som du vill hålla i? Skicka i så fall ett mejl till cirkelledare.stockholm@abf.se och berätta lite om dig själv och varför just du skulle passa att leda den cirkel som du föreslår!

ABF Stockholm är en idé- och värdeburen organisation med ett brett bildningsutbud och mötesplatser för kultur och aktuella samhällsfrågor. ABF Stockholm gör kunskap tillgängligt – för alla. Det gör vi genom Folkbildning, Komvux & SFI och ELVIRA Kunskapsutveckling.

Läs mer om oss här.

Lediga jobb

Bokningsansvarig till Service & Bokning (vikariat)

ABF-huset är en av Stockholms mest kända och välbesökta platser för föreläsningar, konferenser och bildning. Service & Bokning utgör ABF Stockholms sälj- och servicefunktion och har som främsta uppdrag att driva intäkter, öka beläggning och leverera service till organisationens brukare, kunder och besökare. Genom att ansvara för bokningar av ABF-huset och ABF Stockholms andra lokaler kommer du spela en nyckelroll i vår 100-åriga organisation! Vi söker en driven och samhällsintresserad bokningsansvarig som vill lyfta ABF-huset in i framtiden och utveckla huset som centrum för debatt, konferens, bildning och kultur.

Tjänsten är ett vikariat då vår bokningsansvarig är föräldraledig, på heltid från 1 mars till 31 december 2019. Vikariatet kan komma att förlängas ytterligare, med placering i Stockholm. Lön enligt kollektivavtal.

Vi vill ha din ansökan senast den 27 januari. Om du har frågor angående tjänsten kontakta enhetschef Liza Hallin eller HR-chef Madeleine Danin (förnamn.efternamn@abf.se). Skicka ansökan till jobb.stockholm@abf.se. Märk din ansökan ”Bokningsansvarig Service & Bokning”.

Ladda ner hela ansökan här!