ABF Stockholm är en idé- och värdeburen organisation med ett brett bildningsutbud och mötesplatser för kultur och aktuella samhällsfrågor. ABF Stockholm gör kunskap tillgängligt – för alla. Det gör vi genom Folkbildning, Komvux & SFI och ELVIRA Kunskapsutveckling.

Vill du leda en studiecirkel? Hör av dig till oss!

Vi är ständigt intresserade av att utveckla och bredda vårt utbud av kurser och studiecirklar. Har du en idé om en studiecirkel som du vill hålla i? Skicka i så fall ett mejl till cirkelledare.stockholm@abf.se och berätta lite om dig själv och varför just du skulle passa att leda den cirkel som du föreslår!

ABF Stockholm söker en Kommunikatör till sin Marknads- och kommunikationsavdelning.

Har du ett stort intresse inom marknad och förståelse för samhälls-, kultur- och utbildningsfrågor? Vill du vara del av en idé- och värdeburen organisation som med brett bildningsutbud samt mötesplatser för kultur och samhällsaktuella frågor gör kunskap tillgängligt – för alla? Då kan detta vara jobbet för dig! Rekryteringsprocessen sker via TNG Group AB, klicka här för att komma vidare till ansökningsformuläret och läsa mer om tjänsten. Sista ansökningsdag är 2020-02-21.