Vill du leda en studiecirkel? Hör av dig till oss!

Vi är ständigt intresserade av att utveckla och bredda vårt utbud av kurser och studiecirklar. Har du en idé om en studiecirkel som du vill hålla i? Skicka i så fall ett mejl till cirkelledare.stockholm@abf.se och berätta lite om dig själv och varför just du skulle passa att leda den cirkel som du föreslår!

ABF Stockholm är en idé- och värdeburen organisation med ett brett bildningsutbud och mötesplatser för kultur och aktuella samhällsfrågor. ABF Stockholm gör kunskap tillgängligt – för alla. Det gör vi genom Folkbildning, Komvux & SFI och ELVIRA Kunskapsutveckling.

Läs mer om oss här.

Lediga jobb

Köksansvarig till Restaurang Cirkeln

Vi söker nu en köksansvarig som utvecklar och driver köket som har sin givna plats i stockholmarnas hjärtan och får ännu fler att besöka Cirkeln och ABF-huset.

Vill du jobba i ett fullutrustat och delvis öppet restaurangkök – utveckla menyer och matkoncept, bygga köksteam och leverantörskontakter i centrala Stockholm? Som köksmästare kommer du, tillsammans med driftansvarig och VD, utveckla ABF Stockholms koncept där mat och dryck skapar olika möten. För en erfaren person är detta ett tillfälle att få sätta sin prägel på ett kök i en känd byggnad och skapa någonting uppskattat av många.

Du planerar, organiserar och bygger utbud som efterfrågas av ABF Stockholms deltagare under dag och kväll och som samtidigt lockar gäster att mötas över mat och dryck. På sikt serverar vi frukost, lunch, middag, take away, catering, har uteserveringar samt en mötesplats med scener och programverksamhet. Kapaciteten är på från 50 till +350 gäster och utvecklingspotentialen är stor.

Läs mer och ladda ner annonsen här: Köksansvarig till Restaurang Cirkeln

Intervjuer sker löpande, ansök senast 22 november till jobb.stockholm@abf.se – ange ”Köksansvarig” i ämnesraden.