ABF Stockholm är en idé- och värdeburen organisation med ett brett bildningsutbud och mötesplatser för kultur och aktuella samhällsfrågor. ABF Stockholm gör kunskap tillgängligt – för alla. Det gör vi genom Folkbildning, Komvux & SFI och ELVIRA Kunskapsutveckling.

Vill du leda en studiecirkel? Hör av dig till oss!

Vi är ständigt intresserade av att utveckla och bredda vårt utbud av kurser och studiecirklar. Har du en idé om en studiecirkel som du vill hålla i? Skicka i så fall ett mejl till cirkelledare.stockholm@abf.se och berätta lite om dig själv och varför just du skulle passa att leda den cirkel som du föreslår!

Läs mer om oss här.

Rektor/Enhetschef till ABF Stockholm Vuxenutbildning Komvux & SFI

En av Stockholms största anordnare av Komvux och SFI söker driven och erfaren rektor. Vi söker dig, som med fokus på kvalitet, vill göra skillnad för varje enskild elev och för samhället i stort.

Hos oss får du möjlighet att driva och utveckla högkvalitativ vuxenutbildning i en idéburen organisation som ständigt utvecklas! Som rektor inom ABF Stockholm blir du en nyckelspelare och kommer ingå i en grupp med flera engagerade rektorer. Du är en erfaren chef som ger dina medarbetare uppmärksamhet, struktur och energi.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering i Stockholm. Lön enligt kollektivavtal.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 26 april, urval sker löpande. Om du har frågor angående tjänsten kontakta Inger Lilienberg, verksamhetschef, e-post inger.lilienberg@abf.se. Skicka din ansökan till Madeleine Danin, HR-chef på e-post jobb.stockholm@abf.se. Märk din ansökan ”Rektor/Enhetschef”.

LADDA NER HELA ANSÖKAN HÄR!

 

Studie- och yrkesvägledare till ABF Stockholms Vuxenutbildning – Komvux & SFI

ABF Stockholms vuxenutbildning söker examinerade studie- och yrkesvägledare som vill vara med och utveckla vår verksamhet! Sedan 2004 utför ABF Stockholm vuxenutbildning på grundläggande och gymnasienivå och sedan 2008 även SFI. ABF Stockholms Vuxenutbildning består av fyra skolenheter som bedriver utbildning inom SFI och Komvux och du kommer att ha din placering på någon av våra enheter i City, Globen eller Liljeholmen. Vår vuxenutbildning har erkänt hög kvalitet och präglas av mycket nöjda deltagare och engagerade medarbetare. Under 2018 hade vi cirka 14000 studerande.

Som studie- och yrkesvägledare ansvarar du för att vägleda våra Komvux- och SFI-deltagare i sina studier och inför kommande arbetsliv. Du kommer att ansvara för information och vägledning till våra deltagare som studerar inom SFI och Komvux.  Du håller i individuella samtal såväl som i större informationsmöten i våra studiegrupper och vid kursstarter. Du har kontinuerliga kontakter med våra uppdragsgivare. Du kommer att ingå i en grupp med flertalet studie- och yrkesvägledare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering i Stockholm. Lön enligt kollektivavtal.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 26 april, urval sker löpande. Om du har frågor angående tjänsten kontakta Inger Lilienberg, verksamhetschef, e-post inger.lilienberg@abf.se. Skicka din ansökan till Madeleine Danin, HR-chef på e-post jobb.stockholm@abf.se. Märk din ansökan ”SYV”.

LADDA NER HELA ANSÖKAN HÄR!