För dig eller er som redan har ett samarbete med ABF Stockholm

Vi på ABF Stockholm är otroligt glada över att just du har hittat till oss, oavsett om du är cirkelledare, deltagare, festivalarrangör eller workshopledare. Vi vill därför göra det vi kan för att du och de andra i din grupp ska kunna lära er ännu mer om de olika ämnen som ni känner att ni kan ha nytta av eller vill lära er lite mer om!

Här nedan har vi samlat de cirkelledarkurser, workshops och föreläsningar som vi har på gång just nu och som du kan ta del av antingen kostnadsfritt eller till väldigt rabatterat pris. Kom ihåg att ange vilken grupp eller förening det är som du samarbetar med ABF Stockholm genom. Och hör gärna av dig om du har tips på fler områden du skulle vilja gå workshop i eller om du själv skulle vara intresserad av att hålla i en workshop för andra.

GRUND – cirkelledarutbildning

Att vara cirkelledare hos ABF Stockholm innebär att du blir en del i en rörelse där vi gemensamt arbetar för att stärka och utveckla demokratin genom att möjliggöra livslångt lärande för alla stockholmare. Som cirkelledare hos ABF Stockholm erbjuds du därför en ledarutbildning för att utvecklas och känna dig trygg i din roll som ledare. ​ Läs mer om utbildningarna och anmäl dig här: Cirkelledarutbildning – ABF Stockholm

DIY-workshops m.m.

I listan nedan hittar du de DIY-kurser och föreläsningar som specifikt riktar sig till dig som har ett pågående samarbete med oss. Här kan du fördjupa dig i olika ämnen som hjälper dig att fortsätta driva din egna verksamhet. Välkommen!