Kompetensutveckling

För arbetsgivare och organisationer!

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss på telefon
08-411 55 00 eller skicka e-post till info@elvira-kunskap.se.

Vill du bli bättre på ditt jobb? Lära dig något nytt? ELVIRA erbjuder en mängd kompetenshöjande kurser inom olika ämnen och teman baserat på dina behov och önskemål. Vårt kursutbud och utbildningsverksamhet är en uppskattad och populär del av vårt arbete. Vi är glada över att kunna möta våra uppdragsgivares behov, oavsett om de tillhör privat näringsliv eller offentlig sektor, i sitt arbete att kompetensstärka och vidareutveckla sina medarbetares kunskaper och förhållningssätt.

Vi coachar, karriärplanerar och jobbmatchar såväl i grupp som individuellt. Vår utgångspunkt och filosofi är att skräddarsy varje kurs och aktivitet så att det motsvarar våra kunders behov och önskemål. Det betyder att innehåll, metodik och kurslängd anpassas helt efter kunden. Vi är vana att sätta samman gedigna kurser och utbildningar trots korta deadlines. Vårt stora nätverk av handplockade pedagoger möjliggör flexibilitet och korta ledtider.

Som idéburet företag och en del av ABF Stockholm vet vi att det livslånga lärandet är en källa till energi, glädje och hållbar kompetens. Vi stärker individen, väcker lust inför nya insikter och erbjuder konkreta metoder där kunskaperna direkt kan användas i vardagen.

Under fliken Om ELVIRA kan du se exempel på våra tidigare uppdragsgivare.

Ledarskapsutbildningar

Hur fungerar du som ledare? Vad utgör ett gott ledarskap? Hur genomför man en framgångsrik rekrytering och hur bör man agera i svåra samtal?

Att vara ledare kan vara lika givande som utmanande. Vi på ELVIRA har många års erfarenhet av kompetensutveckling inom ledarskap och några av branschens mest kunniga experter knutna till oss som kursledare och coacher.

Här hittar du exempel på kurser som vi tillhandahåller, men vi skräddarsyr lika ofta helt egna kurser och koncept utifrån kundens önskemål och behov. Våra kurser och upplägg sträcker sig över allt från korta, intensivkurser till längre upplägg med tid för övningar och ytterligare fördjupningar.

Välkommen att kontakta oss vid frågor eller önskemål på telefon 08-411 55 00 eller skicka e-post till info@elvira-kunskap.se.

Läs om alla ledarskapsutbildningar här.

Kommunikation

Hur säger man det man menar och hur får man fram sitt budskap på ett effektivt sätt? 

Bli bättre på att kommunicera och hitta ditt sätt att förmedla ett budskap. Våra kurser i Kommunikation är omåttligt populära av flera anledningar – en av de främsta är att kurserna ger omedelbart resultat. En annan anledning är naturligtvis våra handplockade specialister som delar med sig av sina bästa tips, råd och verktyg.

Välkommen till ELVIRA och till att lyckas bättre i din kommunikation. För att veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon 08-411 55 00 eller skicka e-post till info@elvira-kunskap.se.

Läs om alla kommunikationsutbildningar här.

Datorprogram i Officepaketet

Det digitala användandet ökar hela tiden och vår kompetens ställs inför nya utmaningar. Bli bättre på att använda datorn som verktyg och hjälpmedel.

Här hittar du våra kurser i de mest använda datorprogrammen inom Office-paketet. Vi har gedigen erfarenhet av att öka människors användande och kompetens i Word och Excel med kunniga och inspirerande pedagoger som lotsar oss genom programmens delar och kapacitet.

Har du frågor eller önskemål får du gärna kontakta oss på telefon 08-411 55 00 eller skicka e-post till info@elvira-kunskap.se, vi finns för din skull.

Läs om alla utbildningar i Officepaketet här.

Språk

Förbättra dina språkkunskaper hos oss, enkelt och effektivt.

Våra språkkurser gör dig snabbt bekväm i språket och ökar dina kunskaper direkt. De utbildningsmetoder vi använder oss av i våra språkkurser är framtagna och noga utvecklade för att man som deltagare ska se en märkbar förbättring i sitt sätt att förstå och använda språket – oavsett om det är i yrkeslivet eller privat.

Likt alla andra kurser tar vi ofta fram kurser som passar just dina behov. Det är en av ELVIRA:s särskilda kännetecken: att vi skräddarsyr kurser för att ge så effektiv och hållbar kompetenshöjning som möjligt utifrån deltagarens önskemål och förutsättningar.

Här hittar du exempel på språkkurser vi erbjuder, du är även varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller önskemål. Vi finns på telefon 08-411 55 00 eller på e-post info@elvira-kunskap.se och sitter i ABF-huset på Sveavägen 41 i Stockholms city.

Läs om alla språkkurser här.

Translate this page