Hör av dig idag för att boka! Mejla: lokalbokning.stockholm@abf.se!

Replokaler / studio

En trappa ned från gatuplan finns två ljudisolerade replokaler eller studios i absolut toppskick som passar perfekt för band, ensemble, dj, musikproduktion och podd-verksamhet. De har den senaste ljuddämpningen och säkerhetsklassen. Lokalerna är försedda med ramp för funktionshinder och inlastning av utrustning. De mäter 27 kvm st och passar för grupper om 1 – 6 personer. De är fullt utrustade med trumset och backline men även med musikutrustning så som elgitarr, bas och synt. Möjlighet finns också för att du kan ta med din egen utrustning.

Replokal 1, Monica Zetterlund: Passar bäst för dig som vill repa med ditt band.Fullt utrustad replokal i ABF-huset
Replokal 2, Neneh Cherry: I den här studion kan du DJ:a och spela in ljud, för exempelvis musikproduktion och poddverksamhet. Fullt utrustad replokal i ABF-huset

Ateljén


Ta med dina egna penslar, färger och dukar. Vi har bord, stafflier, konstnärligt space och ljus i massor! Total yta är 197 m2.

Teater- och dansrummet


Teatersalen är ABF-husets största dansstudio, replokal för körer eller repetitionssal för teaterensembler. Salen har originalpaneler i trä och passar för sällskap mellan 10 till 25 personer. Givetvis går salen även att använda till annat, såsom workshops, teamövningar eller föreläsningar.

Yta: 102 m²

Hör av dig idag för att boka – mejla lokalbokning.stockholm@abf.se!