Välkommen till Restaurang Cirkeln

En smakupplevelse i hjärtat av Stockholm. Njut av vällagad mat, noga utvald dryck och spännande möten. Vi ses!

Restaurang

En smakupplevelse i hjärtat av Stockholm. Vällagad mat, noga utvald dryck och spännande möten, sedan 2015.

Restaurang Cirkelns öppettider

Med anledning av Corona-krisen håller Restaurang Cirkeln stängt tillsvidare.

Kära gäst – restaurangen är stängd tillsvidare

På grund av Corona-krisen har vi tyvärr varit tvungna att stänga Cirkelns servering. Stängningen är på obestämd tid. Vi hoppas att krisen snart är över och att vi ska kunna öppna upp vår restaurang- och caféverksamhet igen.

Håll utkik här på webben och på vår facebooksida där vi publicerar information så snart vi vet när vi är tillbaka igen.

Hoppas vi ses snart!

Om du vill beställa fika eller lättare måltid i samband med lokalbokning i ABF-huset, vänligen kontakta harald.hagman@abf.se

På restaurang Cirkeln brinner vi för vällagad, säsongsaktuell mat. Vi har höga ambitioner och erbjuder omsorgsfullt tillagad mat. Hos oss får du en smakupplevelse oavsett om du är vegetarian, vegan eller allätare!

Förutom lunch så erbjuder vi frukost, fika och middag. Med fullständiga rättigheter kan vi locka med godsaker som ekologiskt öl eller naturvin. Självklart har vi också alkoholfria alternativ, själva är vi mycket förtjusta i den alkoholfria musten.

Men det är inte bara den goda maten som lockar våra gäster, hos oss i Cirkeln arrangeras frukostseminarier, scenframträdanden och samhällsdiskussioner. Folkbildning när den är som bäst!

Varmt välkomna till oss!

Visste du att vi har kollektivavtal? Vi tror inte bara på bra råvaror utan också på villkor som gör gott – lokalt och globalt.

Translate this page