Vi hjälper dig med kompetensutveckling i höst

Redo att utvecklas och bredda din kompetens?

Ta del av ABF Stockholms kostnadsfria kurser inom kommunikation, IT eller språk

Tack för att du är intresserad av våra arbetsmarknadskurser. Intresset har varit stor och alla kurser för denna omgången är nu fyllda. Många deltagare har bekräftat att kurserna verkligen fyllt ett behov där man snabbt kunnat ta del av relevant kompetensutveckling.  Vi hoppas därför kunna återkomma med ett liknade erbjudande framöver.

Håll er uppdaterade via vår hemsida, Facebook eller nyhetsbrev.

—————————————————————————————————–

Under hösten 2020 erbjuder ABF Stockholm kompetensutveckling på distans. Coronapandemin har medfört omfattande konsekvenser för samhället och på den svenska arbetsmarknaden. För att skapa bättre förutsättningar för dig som har eller riskerar att drabbas av dessa konsekvenser kommer ABF Stockholm under hösten erbjuda kompetensstärkande studiecirklar. Vidareutbilda dig eller utbilda dig inom nya yrkesuppgifter för att stå bättre rustad när konjunkturen vänder igen!

Vem får delta?
Kurserna riktar sig främst till dig som är eller riskerar att bli permitterad, varslad eller uppsagd eller har svårt att hitta jobb på grund av den rådande Coronapandemin.

Omfattning
Kurserna omfattar cirka 40 studietimmar under 4–6 veckor.

Vill du ha chansen att delta rekommenderar vi att anmäla dig så snart du kan, då det bara finns ett begränsat antal platser. Välj bland kurserna nedan och hitta ett startdatum som passar dig!

Du får endast anmäla dig till en kurs/studiecirkel. Har du anmält dig till flera kommer de senare anmälningarna makuleras och du kallas till kursen du först anmält dig till.

Har du frågor?
Maila info.stockholm@abf.se

Translate this page