ABF Stockholm erbjuder kostnadsfria arbetsmarknadskurser (AMK) med syfte att stärka din kompetens och öka dina chanser på arbetsmarknaden. Våra arbetsmarknadskurser (AMK) riktar sig främst till dig som har varit utanför arbetsmarknaden och studier en längre tid och som är mellan 20 och 64 år gammal.

Vi erbjuder kurser inom olika ämnen, allt från BokföringEngelskaStarta eget till Programmering och Digital marknadsföring, med hjälpa av ämneskunniga och pedagogiska kursledare. Kurserna hålls både på distans och i fysisk form. I slutet av kursen skickar vi ut ett intyg till alla deltagare som har slutfört kursen.

Anmälan & villkor

Du får endast anmäla dig till en arbetsmarknadskurs (AMK) under 2022. Kursen är kostnadsfri men du förbinder dig att fullfölja kursen om du inte avanmält dig senast dagen före kursstarten. Vi kommer att ta ut en avbokningsavgift på 300 kr om du inte lämnar återbud till oss i tid.


”Kursledaren var verkligen toppenbra. Pedagogisk, välstrukturerad, superbra på att förklara sitt ämne, välorganiserat elevrum online med uppgifter, exempellösningar, material för vidarestudier mm.” (deltagare 2021)

”Jag har sedan tidigare stor praktisk kunskap på området, nu har jag även den teoretiska kunskapen, vilket jag tror kommer vara en bra hjälp i mitt jobbsökande.” (deltagare 2021)

”Kursen öppnat andra möjligheter till utbildning inom ett område jag annars aldrig skulle testa på och inse mina möjligheter, vilket känns bra.” (deltagare 2021)