Service & Bokning är ABF Stockholms servicefunktion, vi ansvarar för alla arrangemang, hyresgäster och upplevelser i ABF-huset.

För öppna och folkbildande evenemang, kontakta programavdelningen här.

Kontaktpersoner

Service & Bokning är den enhet som har hand om lokalbokningen och servicen i ABF-huset på Sveavägen 41. Du når våra medarbetare genom mejl på förnamn.efternamn@abf.se, och via telefon genom att ringa vår växel på 08-453 41 00.

Du når enklast lokalbokningen via mejl på lokalbokning.stockholm@abf.se

Policy för uthyrning

>> Här kan du ladda ner vår policy för uthyrning och arrangemang

Bokningsförfrågan

  • Beskriv evenemanget i korthet – eventuella samarbetspartners och inbjudna gäster samt kort beskrivning av er egen förening/ert eget företag.

Avbokningsregler

Våra ordinarie avbokningsregler är följande:

Fram till en månad innan hyrestillfället gäller fri avbokning. Om avbokning sker en månad till en vecka före hyrestillfället debiteras 60% av priset. Därefter debiteras full hyra.

Som en anpassning till rådande samhällssituation då de flesta verksamheter påverkas negativt av Coronasmittan, ger vi dig tills vidare möjlighet att flytta fram din bokning utan extra kostnad och tillämpar då följande regler:

  • En administrationsavgift motsvarande 50% av bokningens värde tas ut om denna bokning också avbokas före de ordinarie avbokningsreglerna träder i kraft.
  • Bokningen skall avse hyrestillfälle under år 2020.
  • Nytt datum behöver bokas in snarast möjligt för att kunna erbjuda bästa möjliga tillgänglighet.

Om du har frågor kring din bokning eller avbokning kontakta lokalbokning.stockholm@abf.se