Möten och konferens

En unik miljö i centrala Stockholm – för dina behov

Möten och konferens

Anrika ABF-huset på Sveavägen 41 i Stockholm är en unik plats och urban mittpunkt för möten mellan människor, för samtal och folkbildning.

För riktlinjer Gällande ABF Stockholms lokaluthyrning läs här.

 

Om ABF-huset

ABF-huset uppfördes 1961 efter ritningar av Helge Zimdal, rikt smyckade av bland annat Bror Hjort med bildning och kultur i åtanke. Ett inkluderande hus för lärande, som är öppet för alla utan krav om konsumtion. Huset tar plats i hörnet Sveavägen/Kammakargatan i centrala Stockholm och på sina 10 000 kvm ryms stora föreläsningssalar, mindre studierum/mötesrum, scener, teatersalar, ateljé, restaurang och öppna ytor – fullt möjliga att hyra utifrån behov och önskemål. Samtliga lokaler är anpassningsbara och utformade för att kunna tillgodose olika slags evenemang och möten. Med modern teknik, restaurang med fullständiga rättigheter, välkomnande bemannad receptionsdisk och stor nätverksbank av Sveriges främsta föreläsare, experter och kulturproducenter är ABF-huset en fullserviceleverantör av meningsfulla, lyckade konferenser och arrangemang.

ABF-huset byggdes med folkbildning och lärande som utgångspunkt och idé. I över 100 år har ABF Stockholm spelat en roll som samhällsförändrare. Genom oss har människor fått möjlighet att läsa, diskutera, lära sig saker som tidigare varit reserverat för några få. Idag fylls huset av tusentals kunskapstörstiga deltagare, stockholmare och konferensgäster som möts och lär varje år.

Vår kritikerrosade restaurang Cirkeln i ABF-husets entréplan har fullständiga rättigheter och serverar vällagad mat och noga utvald dryck. Det innebär att vi kan erbjuder catering av vällagad mat, utvald dryck, god fika eller annat efter önskemål. Stort eller smått, det är upp till er.

I ABF-huset är det fantasin som sätter gränserna! Oavsett om det är heldagskonferenser, samtal, föreläsningar, lunchföreläsningar, frukostseminarier, smygläsningar, bokreleaser, filmvisningar, teateruppsättningar, datakurser, måleriworkshops, mässor, konstutställning eller marknader, så är ni varmt välkomna till oss!

Translate this page