Evenemang Forum,Panelsamtal,Samtal

Asylrättsforum 2023

Välkommen på Asylrättsforum!

På Världsflyktingdagen den 20 juni bjuder Asylrättscentrum in till Asylrättsforum i samarbete med UNHCR och ABF Stockholm.

Asylrättsforum samlar beslutsfattare, civilsamhälle, forskare, jurister och intresserad allmänhet för att belysa situationen för människor på flykt. Vi befinner oss i en osäker tid och aldrig någonsin har så många människor varit på flykt. Samtidigt ser vi hur migrationsrätten utmanas och ett mer restriktivt och komplext regelverk växer fram.

Under Asylrättsforum får du chansen att lyssna till presentationer och panelsamtal om den migrationspolitiska utvecklingen, asylrättens utmaningar och situationen för människor som tvingas lämna sina hem för att söka skydd.

Asylrättsforum äger rum i ABF:s lokaler i Stockholm och vi hoppas att så många som möjligt kan delta på plats, men det finns även möjlighet att delta via länk.

Det kommer att serveras dryck och tilltugg i pauserna. För de som vill finns möjlighet att samtala vidare efter programmet på restaurang Bakfickan i samma byggnad.

Datum och tid: 20 juni 2023 klockan 13.00-16.30
Plats: ABF-huset (Katasalen), Sveavägen 41 i Stockholm eller online via länk

Anmäl dig senast 6 juni, det finns ett begränsat antal platser.

 

Anmäl Dig
Arrangör Asylrättscentrum, UNHCR, ABF Stockholm
Plats ABF-huset, Katasalen, Sveavägen 41
Translate this page