Evenemang Filmvisning

Bio Aspen: Paradiset brinner

En film av Mika Gustafson

Hjärtskärande, vilt och vackert om en anarkistisk syskontrio.

Tre systrar står enade i en stökig men kärleksfull vardag utan föräldrar. Allt de behöver är varandra, sina vänner och tidsfördriv som inbrott i obevakade poolvillor. Men när socialtjänsten anar oråd tvingas Laura söka hjälp utanför flockens trygghet.
Klockan tickar och det blir allt tydligare att livet är på väg att förändras för alltid, i en värld där frihet och förtvivlan ligger kind mot kind.

Regissörs- och manusbesök den 23/11 – stanna kvar efter filmen för en frågestund!  

Tisdagen den 21/11 kl 10.15 (obs 15 min senare än vanligt) är det barnvagnsbio! Då är det halv-ljust i salongen samt lite lägre ljudvolym. Lämna OM MÖJLIGT barnvagnen utanför Aspen och bär med ditt barn i bärsele eller barnvagnsinsats. Detta på grund av att vi vid stort publiktryck riskerar att blockera våra brandvägar, samt att allt grus och slask som vagnarna drar med sig repar våra fina golv. Tack på förhand! Självklart är man även välkommen utan barn. Soppa serveras efter filmen.

Tillgänglig bio den 20 januari 2024

Visningen lördagen den 20/1 2024 kl 14:00 genomförs i samarbete med Liljeholmens dagliga verksamheter och är främst för dig som bor på gruppbostad eller arbetar på daglig verksamhet, men alla är välkomna! Filmen innehåller då en paus på 15 minuter. Biljettpriset för denna visning är endast 80 kr! Även ledsagare behöver köpa en biljett.

Biljetter köps här:
https://www.bioaspen.se/movies/paradise-is-burning/

Arrangör Bio Aspen, ABF Stockholm
Plats Bio Aspen, Hägerstensvägen 100A, Aspudden
Translate this page