Evenemang Workshop

INSTÄLLT: Choreography

Workshop i dans

WORKSHOPEN ÄR TYVÄRR INSTÄLLD!

 

Med sin bakgrund från Östgötaslätten via Lunnevads Danslinje till Diambra här i Stockholm är Benjamin Trossö en av Sveriges mest anlitade kommersiella dansare samt undervisar på de flesta dansskolorna i stan. Och i september kommer han till ABF Stockholm för att hålla en workshop i koreografi och kommersiell dans!

Benjamin har ett brett cv på stora som små scener runtom i Sverige och internationellt. Han har jobbat med större delen av Sveriges artister samt TV-produktioner som Eurovision Song Contest, Idol och Stjärnornas Stjärna. Under våren har du kunnat se honom som en av husdansarna i Masked Singer på TV4 och i December kan du se honom i uppsättningen av musikalen ”Matilda” på Stadsteatern i Stockholm. Vi är därför otroligt glada över att Benjamin håller en halvdagsworkshop i Nya Rågsveds Folkets Hus.

Workshopen kommer vara uppdelad i två delar

1. Klassisk dansklass i ”Commercial”
Detta är begreppet på en klass där koreografi står i centrum med betoning på stage performance och det kommersiella uttrycket. Benjamin har sina rötter i jazzfunken och på hans klasser får du utrymme att vara dig själv, utforska ditt uttryck samt träna koreografiskt. Allt paketerat med fokus på dansglädje.

2. Inspirationsklass
Du kommer med de andra deltagarna att få bidra, utforska, utveckla och praktisera ditt/ert eget koreograferande med hjälp av olika övningar och guidning från Benjamin utifrån hans egna perspektiv och kunskaper inom koreografi.

Pris
200:- Ordinarie pris

Gratis för dig som leder eller är med i en studiecirkel hos ABF Stockholm!

Arrangör ABF Stockholm
Pris 200:- (Ord. pris)
Gratis för dig som leder eller är med i en studiecirkel hos ABF Stockholm!
Translate this page